Teelt Specialist Begonia gevraagd! 38 uur per week in Ermelo

Je werkdag start rond 7.00 uur. Je bekijkt de instellingen van de klimaatcomputer en je gaat de kas in. Je loopt alles na en doet wat nodig is. Je overlegt met je teelt collega’s van de andere locaties om samen tot een optimaal product te komen, hierin houd je jezelf en elkaar scherp. Je besteld de verbruiksartikelen voor in de kas in samenspraak met de bedrijfsleider en de collega’s van veredeling. Ook signaleer je afwijkingen en werk je nauw samen met de planning. Eens per 3 weken draai je mee in de weekenddiensten.

Wij zoeken iemand met minimaal MBO-niveau, een aantal jaren teeltervaring en die opgeleid wil worden als Begonia Specialist. Iemand die zich prettig voelt in een klein team met lange dienstverbanden en met echte passie voor dat wat ze doen. Iemand die gaat voor kwaliteit en de beste wil zijn -> De begonia specialist. Iemand die nadenkt over hoe het nog beter kan en daar de uitdaging uithaalt. Op termijn ben je bereid je kennis te delen met onze klanten en vind je het niet erg hiervoor te reizen naar bv. China, Brazilië, Italië, Scandinavië en Portugal. Hierbij komt een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal goed van pas.

Wie zijn wij?

Neem gerust een kijkje op onze vernieuwde website voor een goede indruk van ons bedrijf.  En als je meer wilt weten, neem contact op met Teunis de Gelder (06 10930781) Het liefst ontmoeten we jou in levende lijve en drinken we een kop koffie. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar lisanne.koppe@www.blocq12.nl.